Αλκυδικά & Ακρυλικό Τελικό Χρώμα

Nobel Lack
Βιομηχανία Οικοδομικών - Βιομηχανικών - Ναυτιλιακών Χρωμάτων Αττική


 

Αλκυδικά Τελικά Χρώματα Διαλυτού

 

Αλκυδικά Τελικά Χρώματα Διαλυτού

Αλκυδικά τελικά Χρώματα, 1-συστατικού σε αποχρώσεις Ral

 

Nobel Alkyd Finish Mio

Βιομηχανικό αλκυδικό  Τελικό χρώμα, με φιλλίδια  ΜΙΟ, 1-συστατικού, βασισμένο σε αλκυδικές ρητίνες, Αργοστέγνωτο. Πολύ καλή αντοχή σε Βιομηχανικά C4 και σε δύσκολες ατμοσφαιρικές συνθήκες.  
Μεγάλη αντοχή της Γυαλάδας του, στην UV ακτινοβολία.  

Εξαιρετική πρόσφυση σε ασταρωμένες επιφάνειες. Δεν είναι κατάλληλο για βύθιση στο νερό. Παρέχεται σε στάνταρτ ΜΙΟ αποχρώσεις του Γκρι και του Πρασινωπού. ΜΑΤ.

 


 

NobelAlkyd 21-GL

Βιομηχανικό αλκυδικό Τελικό χρώμα, υψηλής ποιότητας, 1-συστατικού, βασισμένο σε αλκυδικές ρητίνες, με μεγάλη Γυαλάδα. Αργοστέγνωτο. Μεγάλη αντοχή της Γυαλάδας του, στην υπεριώδη UV ακτινοβολία. Ειδικά σχεδιασμένο για την Εσωτερική και την Εξωτερική βαφή, σε μεταλλικές και Ξύλινες επιφάνειες.

Εξαιρετική αντοχή στις διάφορες καιρικές συνθήκες. Πολύ καλή ελαστικότητα. Εξαιρετική πρόσφυση σε ασταρωμένες επιφάνειες. Δεν είναι κατάλληλο για βύθιση στο νερό.
Παρασκευάζεται σε όλες τις RAL αποχρώσεις 10xx-90xx. Γυαλιστερό.

 


 

NobelFast 20

Βιομηχανικό αλκυδικό Τελικό χρώμα, υψηλής ποιότητας, 1-συστατικού, βασισμένο σε αλκυδικές τροποποιημένες ρητίνες. Ταχυστέγνωτο. Μεγάλη αντοχή της Γυαλάδας του, στην υπεριώδη UV ακτινοβολία.Ειδικά σχεδιασμένο για την Εσωτερική και την Εξωτερική βαφή, σε μεταλλικές και Ξύλινες επιφάνειες.

Εξαιρετική αντοχή στις διάφορες καιρικές συνθήκες.Πολύ καλή ελαστικότητα. Εξαιρετική πρόσφυση σε ασταρωμένες επιφάνειες. Δεν είναι κατάλληλο για βύθιση στο νερό Σύμφωνο με προδιαγραφές ΕΛΟΤ 864 Τύπος Α.
Παρασκευάζεται σε όλες τις RAL αποχρώσεις 10xx-90xx. Ημι-Γυαλιστερό.

 

Ακρυλικό Τελικό Χρώμα Διαλυτού

 

Ακρυλικό Τελικό Χρώμα Διαλυτού

 

NobelAcryl 40

Βιομηχανικό Ακρυλικό Τελικό χρώμα, 1-συστατικού υψηλής ποιότητας, βασισμένο σε ακρυλικές τροποποιημένες ρητίνες. Ταχυστέγνωτο. Mεγάλη αντοχή της Γυαλάδας του, στην υπεριώδη UV ακτινοβολία. Ειδικά σχεδιασμένο για την Εσωτερική και την Εξωτερική βαφή, σε μεταλλικές και Ξύλινες επιφάνειες.

Εξαιρετική αντοχή στις διάφορες καιρικές συνθήκες.Πολύ καλή ελαστικότητα. Εξαιρετική πρόσφυση σε ασταρωμένες επιφάνειες. Δεν είναι κατάλληλο για βύθιση στο νερό.
Παρασκευάζεται σε όλες τις RAL αποχρώσεις 10xx - 90xx. Γυαλιστερό.