Η Εταιρεία μας

Nobel Lack
Βιομηχανία Οικοδομικών - Βιομηχανικών - Ναυτιλιακών Χρωμάτων Αττική


 

H εταιρεία μας

Η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων NOBEL LACK ΑΕ με σήμα την πεταλούδα ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1997, από τον κ.Διονύσιο Παπαγεωργίου, ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση.

Το 2001,η επιχείρηση μετακόμισε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 12 στρεμμάτων στην βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας, οι οποίες περιλαμβάνουν 4000 τετραγωνικά μέτρα κτιριακών εγκαταστάσεων. Η παραγωγή κατάφερε να υποστηρίξει την ζήτηση ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ –ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΏΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ, τα οποία είναι βασισμένα στην ελληνική νομοθεσία και τις απαιτήσεις του συστήματος διαχείρησης ποιότητας ISO 9001, ως προς την αγορα των α’ υλών, την παραγωγή την αποθήκευση και την μεταφορά.

Η NOBEL LACK αε, είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην αγορά Οικοδομικών χρωμάτων με πωλήσεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.Τα 19 χρόνια λειτουργείας την έχουν κατατάξει στην 10η θέση των 20 μεγαλυτερων Ελληνικων Βιομηχανιών Χρωμάτων, και ανταγωνίζεται τους Ελληνες παραγωγούς αλλά και τις εταιρείες που εισάγουν στην Ελλάδα.

Πολλές ανθρωπο - ώρες έχουν ξοδευτεί για την έρευνα και την ανάπτυξη ποιοτικών τελικών χρωμάτων αλλά και ασταριών. Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στην ικανότητα να παρέχει στους πελάτες της τις λύσεις που ζητουν, λόγω της άμμεσης ανταπόκρισης της στις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και σε προβληματα που σχετίζονται με τις πελατιακές τους σχέσεις.

 

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία και όραμα της εταιρείας

Η φιλοσοφία μας είναι η συνεχής ανάπτυξη, παραγωγή και βελτίωση χρωμάτων και επιχρισμάτων, έτσι ώστε να καλύψουν κάθε εμπορική απαίτηση, να είναι φιλική προς το χρήστη,και ταυτόχρονα φιλική προς τη φύση. Έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των προϊόντων ποιότητας που επιλύουν τα προβλήματα για τους πελάτες και παρέχουν σαφή πλεονεκτήματα.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε λύσεις, με την παραγωγή χρωμάτων που είναι τόσο ελκυστικές και αποτελεσματικές όταν εφαρμόζονται σε κτίρια, μεταλλικές κατασκευές και οποιονδήποτε άλλο τομέα της αγοράς. Στόχος μας, όταν παράγουμε χρώματα είναι η σωστή απόδοση, η συμφέρουσα οικονομική πολιτική, η σταθερή ποιότητα , η ευκολία της εφαρμογής και η τήρηση των περιβαλλοντικών απαιτήσεων (low VOC).

Χρησιμοποιούμε τη γνώση του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας μας καθώς και τις σχέσεις μας με τους πελάτες μας για την σωστή πρόβλεψη των τάσεων ώστε να εισάγουμε νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις των αγορών που εξυπηρετούμε.

Το όραμά μας είναι να ενισχύσουμε τη θέση μας στην αγορά, με μια κερδοφόρα αύξηση του όγκου πωλήσεων και της εμπορικής ανάπτυξης στην ελληνική αγορά,και να αναπτύξουμε επιχειρηματικές σχέσεις με το εξωτερικό, που θα μας δώσει τη δυνατότητα για περαιτέρω προκλήσεις και ανάπτυξη μέσω καινοτόμων προϊόντων.

 

Πρωτοπορίες - Ανταγωνισμός

Πρωτοπορίες και Ανταγωνισμός

1. Χρώμα εσωτερικής βαφής δεξαμενών καυσίμων:
Επιστολή καλής χρήσης από εταιρεία GALLON

2.  Χρώμα εσωτερικής βαφής δεξαμενών πόσιμου νερού :
Έχει ελεγχτεί και εγκριθεί από το Γενικό Χημείο Του Κράτους

 

Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις & Συστήματα Διαχείρισης

1. ISO 9001 : 2000 (TUV AUSTRIA HELLAS)
2. LLOYDS για τα υφαλοχρώματα
3. APPLASE (Spain) για τα πυράντοχα χρώματα